Duiken in Montanita - Reisverslag uit Montañita, Ecuador van Lisanne Drift - WaarBenJij.nu Duiken in Montanita - Reisverslag uit Montañita, Ecuador van Lisanne Drift - WaarBenJij.nu

Duiken in Montanita

Door: Lisanne

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

09 Mei 2011 | Ecuador, Montañita

Wauw, wat een super afsluiting van deze reis!

Eerst een paar dagen lekker gerelaxed op het strand van Montanita, een klein dorp met heel veel barretjes en restaurantjes. Overal kon je verse sapjes en fruitsalades kopen. Het was echt een paradijsje!

Maar het allerleukste begon woensdag: de duikcursus! Eerst een aantal keer geoefend in het zwembad en natuurlijk veel theorie behandeld. Yep, het was weer leren geblazen deze week!

Vrijdag en zaterdag gedoken in de ´echte´ oceaan. Wat een gave ervaring! Het water was super helder dus het koraal en alle vissen hadden de meest prachtige kleuren! Opzich vond ik het duiken niet zo heel erg spannend. Waar ik me meer zorgen over maakte waren de oefeningen die ik moest doen: masker afzetten, duikvest uitrekken en je regulator uit je mond halen en dat allemaal op 12 meter diepte... Gelukkig ging het allemaal hartstikke goed en hoefde ik zaterdag alleen nog maar m´n examen te maken. Ook dat ging goed, en nu ben ik dus de trotse bezitter van mijn Padi Open Water License! :D

Vandaag is mijn laatste dagje in Ecuador. Woensdag zou ik al een duik kunnen nemen in de Vinkeveense plassen, maar ik ben toch bang dat dat een beetje tegen gaat vallen. Alvast maar rond kijken voor een volgende vakantie dus ;)

TOT SNEL!! :D

• 09 Mei 2011 - 15:20

Vdrtje:

Zwemmen in de erwtensoep van de Vinkeveense plassen...;dan ben je pas echt weer thuis! Genietuh van de laatste dagen en tot woensdag op Schiphol!

• 09 Mei 2011 - 15:23

Lieke:

Haha Lies t weer in NL is in elk geval heel mooi hoor! Super leuk dat je je duikbrevet hebt gehaald! Goeie terugvlucht! Xx

• 09 Mei 2011 - 15:57

Eef:

Hoe gaaf, als een Lies in het water zal die uitdrukking vanaf nu zijn ;) Fijn dat het de droomreis is geworden waar je op gehoopt had, maar natuurlijk ook heeeeel fijn dat je nu gezellig weer terugkomt!

Tot dinsdagnacht!! xxx

• 09 Mei 2011 - 16:07

Manon- Activity Int.:

Gefeliciteerd zeg!! Wat een geweldige afsluiting van een geweldige reis...
    Geniet nog even van de laatste dagen/ uren in Ecuador!
    Groetjes Manon- Activity International

• 09 Mei 2011 - 16:52

Frank,Diane En Co:

Wat een ervaringen Lisanne, geweldig! Geniet nog van de laatste dagen daar en alvast een hele goede terugreis gewenst.
    lfs, Frank, Diane, Cas en Eline
    PS: Casper is vandaag vertrokken naar Barcelona (voor 5 dagen) met school; ook niet verkeerd.

• 09 Mei 2011 - 18:37

Elma:

goede reis gewenst en hopelijk snel tot ziens!

• 09 Mei 2011 - 18:48

H&JW:

Hele goede thuisreis! We zijn benieuwd naar je verhalen en foto's, en we zijn in voor een een mooie en behapbare selectie van de 2000 ! plaatjes die je geschoten hebt (dat aantal hoorden we gisteren).

• 09 Mei 2011 - 19:07

Annemiek :

Lisl!

Aaaah het zit er al bijna weer op!
    Geniet nog even optimaal van je laatste momenten daar:)
    Fijn als je weer terug bent, ik zeg BBQ bij jou op de stoep?
    Haha in ieder geval tot snel chicky!

Xx Ann

• 09 Mei 2011 - 21:04

AM:

Op de valreep ook nog even je duikbrevet halen, wat cool! Ik wil heeeel snel op de stoep van de Ranonkelkade al je verhalen horen in het Amsterdamse avondzonnetje. Goede terugreis Liesje en tot heel gauw! Dikke kus, AM

• 10 Mei 2011 - 04:50

Ilone:

Wat een super Reis!!! Gauw bijkletsen......
    Fijne Reis terug!

Xx

• 10 Mei 2011 - 08:03

Janneke:

Hè die Lodewijks,nou jij hebt wel wat te vertellen hè als je terug bent.Wat een ervaring hè.Ik ben benieuwd enne een beetje van jezelf en een beetje van Maggi!!!!Tot volgende week zaterdag.xx

• 10 Mei 2011 - 10:54

Mier:

Haha Lies, mooie picca´s weer hoor.

Jeetje wat is de tijd voorbij gevlogen. En deze week ben je gewoon weer in het Amsterdamsche te vinden. Hoop wel dat je mooi weer meeneemt want van het weekend wordt het weer 15 graden :(.

Ik ben benieuwd naar al je verhalen dus laten we snel een lekkere Italian night houden met alle foto´s en verhalen.

Liefs

• 10 Mei 2011 - 21:02

Petra Van Horick:

Hola Lisanne,

wat gaaf dat je het nog zo naar je zin hebt gehad en dat je je brevet hebt. Gefeliciteerd!!! Was het moeilijk? Ben je nog verhuisd van hostal? Waar heb je geslapen? Nog veel mensen leren kennen? Goede reis naar huis en ik hoop dat we een reunietje kunnen organiseren als Michelle en Sanne ook weer thuis zijn. Tot snel!

Saludos, Petra.

Ps: Ik zit trouwens in de ziektewet vanwege mijn darmproblemen. Gaat sinds vandaag eindelijk wat beter. Heeft lang geduurd.