Nevelwoud!
Door: Lisanne
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
28 Februari 2011 | Ecuador, Mindo
Ook dit weekend zat weer vol met actie! Vrijdag zijn we met een internationaal gezelschap vertrokken naar Mindo. Een klein plaatsje in het nevelwoud, zo'n 2.5 uur rijden vanaf Quito.
Het is maar goed dat ik geen hoogtevrees heb, want ook hier weer werd ik aardig op de proef gesteld! Ik ben namelijk gaan canopy-en... Met andere woorden: hangend aan een kabel van de ene naar de andere bergwand sjesen! Heel gaaf want de uitzichten over het nevelwoud waren echt super!! Om er te komen was nog een heel avontuur, want we waren namelijk een uur (!!) de verkeerde kant uitgelopen! Dat zou betekenen dat we een uur terug moesten lopen en daarna nog drie kwartier naar de canopy. Gelukkig was er een Ecuadoriaan die ons (natuurlijk wel voor geld) naar de canopy wilde brengen. We werden vervoerd, zoals dat hier met alles en iedereen gebeurt: achterin de laadbak van een jeep! Niet erg comfortabel, wel een stuk sneller :)
Volgende dag een wandeling gemaakt langs zes watervallen. Ook erg leuk en heel veel mooie natuur gezien. Gelukkig ben ik een beetje imuum voor mosquitos, want ze hebben me aardig met rust gelaten (in tegenstelling tot mijn huisgenootje...). Daarna zijn we naar een vlindertuin geweest. Was heel erg klein, maar wel leuk om even te bekijken.
Ondanks alle sportieve activiteiten was het echt een heerlijk relaxed weekend. Het is fijn om af en toe uit het drukke en chaotische Quito te zijn. Inmiddels is hier ook weer de zon gaan schijnen, wat natuurlijk extra fijn is!
28 Februari 2011 - 22:04
Anne-Marie:
Jeeeeej de eerste die dit leest :-)! Wat een leuk verhaal weer Lies! Die foto van jou als superwoman is briljant. Stijn is vast apentrots haha! Morgen is de oudbesturenborrel van Mercurius. We will miss you! Dikke kus! -
01 Maart 2011 - 08:06
Eef:
Supercool. Ik zou zeggen, sjees lekker verder daar ;)
xxx -
01 Maart 2011 - 08:10
Janneke:
jeetje Lies dat ziet er vrij heftig lees gevaarlijk uit,offe overdrijf ik!
Nou leuk hoor Lies dat je je zo vermaakt en geniet.
trouwens wist niet dat jij zo'n natuurliefhebber bent.Loop jij in Chilnis ook met een verrekijkertje om dan???
Kuskus -
01 Maart 2011 - 08:54
Lieke:
Ha Lies! Wat grappig om je foto's naast elkaar te zien: van veeeeeeel sneeuw tot t regenwoud :) Benieuwd hoe het met je Spaans is!? Dikke zoen! -
01 Maart 2011 - 10:08
Peter:
Gaaf om te zien! Super! -
01 Maart 2011 - 10:47
Stijn:
Zkr trots Super Lies to the rescue:) Mooie foto's en een gratis jungle-expeditie wat wil je nog meer!! Kus
01 Maart 2011 - 12:14
Jopie:
super gaaf allemaal!
Leuke foto's! Das nog is wat anders dan (chill)niss!
x -
01 Maart 2011 - 15:17
Mdrtje:
Wat ben ik blij dat je toch nog die degelijke schoenen hebt gekocht, ha,ha !! -
01 Maart 2011 - 17:22
Paul W:
Topfotootjes weer! Leuk dat je een beetje consequent bent met je berichtjes.
Dikke kus -
01 Maart 2011 - 18:39
Vdrtje:
We komen steeds dichter bij de afritsbroek...! -
01 Maart 2011 - 20:03
Mark:
Hip... dat zeg ik... HIP!!! -
03 Maart 2011 - 20:32
Trudy:
jeetje lies wat onwijs gaaf allemaal wat jij mee maakt,leuke foto"s waar jij de superwoman bent moest ik wel effen goed kijken hoe je der aanhing lachen is dat,hier in ned gaat alles zijn gangetje
ik en jan zijn weer naar soemba les gewweest jan blijft springen ik moet af en toe een time out,maar wel lachen zo samen nou lies ik ga der van tussen nog heel veel plezier en doe voorzichtig.liefs van de grieter -
06 Maart 2011 - 17:08
Bea:
Hoi Lisanne,
Heb net ook al je andere verslagen gelezen en de foto's gezien. Ontzettend tof! Ik herken ook echt veel! Maar weet je ik heb nog maar 2 verslagen gehad...? De andere zag ik pas nu in het schema. Wat zit je daar heerlijk in het groen. Ideeen opdoen voor onze tuinen en misschien een stekje van het een of ander...?
Liefs van Bea. -
08 Maart 2011 - 20:04
Joop En Marion:
Hoi Lisanne,
Wat geweldig wat we allemaal zien en lezen over al je avonturen Joop natuurlijk heel benieuwd naar alle mooie vogels die je daar ziet, geniet ervan en wij genieten van je mooie foto's.
Groetjes uit het verre Nistelrode. -
16 Maart 2011 - 13:07
Sandra Benner:
he wijfie stoer hoor zo aan die kabelbaan met flipje op je rug hahahah
ik geniet nog steeds met volle teugen als ik je verhalen lees, super en duidelijk dat jij ook heel erg geniet.
nou sgat tot de volgende ronde