Ola!
Door: Lisanne
Blijf op de hoogte en volg Lisanne
12 Februari 2011 | Ecuador, Quito
Yessss! Daar ben ik dan! Na een lange vlucht van ruim 16 uur, met een tussenstop in Bonaire en Guayagil ben ik dan eindelijk in Quito aangekomen! Ondanks dat ik naast een stevige (lees hele dikke), getatoeerde Ecuadoriaan in het vliegtuig zat, beviel de vlucht me best wel. Beetje jammer was dat ie zn schoenen uit trok tijdens de vlucht.... Het was trouwens mog wel ff slikken hoor na de douane, na al dat afscheid nemen.
Het hostel is erg leuk! Ben vandaag met een Nederlands meisje een beetje op pad geweest. Ben al op de hoogte waar alle belangrijke dingen zitten, zoals de supermarkt, telefoonwinkel en de wasserette! Zelfs een kolibri gespot! Heb vandaag ook rondgebanjerd op een heel leuk en vooral kleurrijk marktje.
Straks ga ik heel hard relaxen, want de wallen hangen ongeveer op mijn knieën!!
Maandag begin ik met de Spaanse les. Heel veel zin in!!
Adios!
Lies
Ps. Ik kan hier geen foto´s uploaden, want dan moet ik eerst een backup maken ofzo. Dus dat komt later, als ik iets meer foto´s heb!
Straks ga ik heel hard relaxen, want de wallen hangen ongeveer op mijn knieën!!
Maandag begin ik met de Spaanse les. Heel veel zin in!!
Adios!
Lies
12 Februari 2011 - 20:34
Kimsie:
Veel plezier!!!
x -
12 Februari 2011 - 20:52
Vadertje&Moedertje:
Zelfs op 2000 meter hoogte wordt de shopwoede niet eens getemperd; het beschreven marktje klinkt als een Olylli-marktje met al die kleurtjes! Ga lekker een uiltje knappen en droom maar niet van die imposante, welriekende medepassagier van de afgelopen nacht...XXX -
12 Februari 2011 - 21:10
Lieke:
Haa Lies, goed om te horen dat je er bent! Was dus toch niet zon rare voorspelling van je buur in t vliegtuig ;) Slaap lekker straks!! Xxx -
12 Februari 2011 - 21:37
Koen:
Leuk horrr allemaal!!!!
Ik ben lekker dit weekend aan het werk ivbm valentijn! Verwacht je nog een kaartje naar Ecuador?
Ik hoop dat je geniet van het exotische land Ecuador...
Ben erg benieuwd naar de foto's!
Latersss....
X -
12 Februari 2011 - 22:05
Ailin:
ola chica! Como estas? Goed om te horen dat je goed bent aangekomen! Ben benieuwd naar al je belevenissen daar en de foto's:) muchos plezier..besos! -
13 Februari 2011 - 09:39
Ilone:
Hè Lies fijn te horen dat je Goed bent aangekomen
Njoy......
Bon Diaz!
Liefs Ilone -
13 Februari 2011 - 10:51
Eef:
Whaaa je hebt het em gewoon geflikt meis!! Klinkt supergaaf allemaal, veel plezier! Tot BZV mails vanaaf ;)
xxx
PS Volgens mij zijn wallen in Equador na cavia knaagtanden en lama overbeharing het grootste schoonheidsideaal, dus don't worry en have fun! :D -
13 Februari 2011 - 18:00
Mier:
HI Lies,
Shame on me. Jou niet eens na mijn wintersport live of telefonisch gedag kunnen zeggen....... Belde je gister, maar Lies already has left the building aka koud en grijs NL.
16 uur vliegen, hmmm niet te zuinig nee, maar goed dan zit je ook ergens waar je er lekker warmpjes bij zit. Ik lees hier op deze pagina dat het rond 24 graden bij jou moet zijn. Prima!
Ben erg benieuwd naar jouw eerste foto's en hoe de Spaanse lessen je gaan bevallen.
X mier -
13 Februari 2011 - 19:46
Vadertje:
Nou, het wordt hier morgen ook mooi 42 graden!
Fahrenheit wel te verstaan...
Veel plezier morgen op school.
XXX -
14 Februari 2011 - 08:26
Sandra Benner:
hey meis...
hahha lekker strak gezeten dus... en over de air( vanuit de schoenen) maar niet te spreken..
te gek man dat je al lekker hebt lopen verkennen. en nu inderdaad lekker even relaxen.. de wallen weg werken.. en op naar spaanse les:-)
succes en have fun -
14 Februari 2011 - 08:32
Janneke:
he Lies,fijn dat je goed bent aangekomen,ja je vader heeft wel gelijk he sjoppen sjoppen hahahaha.
Ach das gewoon leuk....
Het is altijd afwachten wie jenaast je hebt zitten in het vliegtuig.Naar Mexico had ik ook een aargdig gezet type(lees rete vet)naast me en die rook ook niet naar Angel.He veel plezier met je spaanse les.Ole ole
Haje
JUAN -
14 Februari 2011 - 08:56
Anne-Marie:
Hee lieve Lies! Fijn om te horen dat je er bent! Jammer van die stinkerd naast je in het vliegtuig maar gelukkig heb je het overleefd. Hou je vooral niet in met leuke dingetjes op marktjes scoren :-)! Suerte con tu primera classe de Espanol hoy!
Liefs Anne-Marie -
14 Februari 2011 - 10:43
Annemiek :
Ola Chicka,
En dan zit je opeens in Ecuador! Super leuk:)
Veel plezier met de Ecuadorianen!
Ben benieuwd naar je pictures:D
Kuss Ann
P.s. heb mn vriendinnetjes al enthousiast gemaakt voor de italiaan, waar we vorige week nog HEERLIJK gegeten hebben:) -
14 Februari 2011 - 18:31
Mark:
Nouuu was niet echt slikken voor jou... iedereen was beetje lamgeslagen nadat je door de douane was gegaan. Het ging ook heel snel opeens, majaaa...
Ben blij dat je goed bent aangekomen! Geniet van je eerste dagen. Hoe was je eerste dag Spaans?
x -
14 Februari 2011 - 18:32
Mark:
Ehm ik bedoel... was niet alleen slikken voor jou... haha dit ziet er heel lullig uit maar je begrijpt wel wat ik bedoel... kan geen reacties aanpassen, dus nog maar een post hierbij -
14 Februari 2011 - 18:48
Bea:
Ola!
Leuk van je te horen! Heb inmiddels ook de nieuwe buurmannen ontmoet bij de deur.
En we gaan binnenkort even wat nader kennis maken. Toffe jongens!
Geniiiiiiiieeeeeeeeet en rust lekker uit!
Hasta luego! Liefs van Bea .